Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на климатик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на климатик

Колеги знае ли някой от вас дали на 1,4 T.S може да се монтира климатик?Моята алфичка няма и на тези жеги направо се побърквам.
    Ако все пак става дали мощността на колата ще падне?
    stgr,Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S.

Ами като включиш климатика определено има разлика. все едно някой ти закача ремърке отзад за колата. 1,4 е малък двигател и се осеща доста. Ама после като изключиш климатика и имаш чувството че си с чип тунинг )
    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Сигурно ще да може да се сложи допълнително, стига да намериш кой. Иначе доста се спъва като го включиш. В началото е шок, но като свикнеш да сменяш предавките на по-високи обороти се търпи. Но си струва мъката в тия жеги....
      166, 2.4 JTD'00

Comment

опита показва че е по лесно да продадеш колата и да си купиш такава с климатик

в смисъл дори като пари .... разправията е нечовешка
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Монтаж на климатик

Първоначално публикувано от stgr
          Колеги знае ли някой от вас дали на 1,4 T.S може да се монтира климатик?Моята алфичка няма и на тези жеги направо се побърквам.
          Ако все пак става дали мощността на колата ще падне?
          Имам човек който се занимава с внос на климатици втора ръка от Италия,монтаж и гаранция много кадърен майстор! Неудобство за теб е,че се намира в Г.Ор-ца! При проявен интерес от твоя страна ще ти дам и телефон за връзка!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

по принцип е вазмогно знам го от ли4ен опит ж ст.загора цената е около 800лв в момента а за това дали се усеща зависи от двигателя
            ALFA ROMEO 146 TI
            Fiat FIORINO 1.4 95
            LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              опита показва че е по лесно да продадеш колата и да си купиш такава с климатик

в смисъл дори като пари .... разправията е нечовешка
              напълно съм съгласен просто разправийте са много(така мисля де)пък и много се спъва колата
              ...нооо от друга страна с климатик си е друго
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pres
                ... а за това дали се усеща зависи от двигателя
                Колегата попита конкретно за 1.4 TC. Понеже аз карам такава машинка с климатик затова дадох мнение.
                Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Благодаря ви много колеги.Много мисля за варианта на нова алфичка с фабричен климатик,ама като си мисля колко пари и труд съм хвърлил по настоящата и че всичко това трябва да направя с новата отново направо ми се къса сърцето
                  stgr,Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S.

Comment

Първоначално публикувано от stgr
                    Благодаря ви много колеги.Много мисля за варианта на нова алфичка с фабричен климатик,ама като си мисля колко пари и труд съм хвърлил по настоящата и че всичко това трябва да направя с новата отново направо ми се къса сърцето
                    Скоро ще дойде есента...
                    Lexus IS200

Comment

Продавам 145 96г с климатик- 0887611089
                      Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Working...
                      X